Γενική Διεύθυνση –Καλλιτεχνική Οργάνωση


Γενική Διευθύντρια των Αγγέλων της Χαράς και ηθοποιός, η Αγγελική Βούλγαρη είναι απόφοιτος της ∆ραµατικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών με αρχικές σπουδές πάνω στην συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης.
Το 2011, ίδρυσε το κέντρο τεχνών και ιδεών "ασκητήριον" στο Παγκράτι, μια Α.Μ.Κ.Ε. που είχε σαν όραμα, να υλοποιεί σεμινάρια τεχνών με στόχο την αυτογνωσία αλλά και παραστάσεις σε ευπαθείς ομάδες. Εμπνεόμενη από την πίστη ότι η πηγή  αλλά και ο σκοπός της τέχνης είναι πνευματικός και ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι μέσα σε κάθε υγιή ανθρώπινη φύση, ξεκίνησε να παίζει σαν ηθοποιός μαζί με την Νίκη Τουμπακάρη στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας.
Τότε ήταν που ξεκίνησαν και το έργο τους οι Άγγελοι της Χαράς.
Ταυτόχρονα, συνέστησε την εταιρία "ΜΙΜΗΣΙΣ", με σκοπό την παραγωγή παιδικών θεατρικών παραστάσεων στις οποίες πρωταγωνίστησε κατά την περίοδο 2011-2014 σε κινηματοθέατρα της Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση πάνω στην παιδαγωγική Waldorf του Rudolf Steiner.
Έχει σκηνοθετήσει παιδικές µουσικοθεατρικές παραστάσεις και έχει διδάξει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό σε ενήλικες και παιδιά.
Σήμερα, υλοποιεί θεατρικά προγράμματα σε παιδιά που νοσηλεύονται στα Παιδοψυχιατρικά τμήματα των νοσοκομείων, ενώ συντονίζει το πέταγμα των Αγγέλων της Χαράς με στόχο να ξαναγεννηθεί η Ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων.

Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

fb: Αγγελική Βούλγαρη