Περάσαμε από

 

«Όποιος την ανοίξει μπαίνει σε έναν κόσμο μαγικό!»... Η Μαγική Βαλίτσα των Αγγέλων της Χαράς παρουσιάστηκε στο Ειδικό Σχολείο Κερατσινίου και βρέθηκε στα χεράκια των μικρών του μαθητών, οι οποίοι έδωσαν όλη την καλή τους ενέργεια και σε συνεργασία με τους «Αγγέλους» ταξίδεψαν στη Χώρα των Ευχών.

 

Ήταν η πρώτη φορά που οι Άγγελοι της Χαράς παρουσιάζουν μία από τις θεατρικές τους παραστάσεις σε μία Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η συνάντησή μας με τους φιλοξενούμενους της Μ.Φ.Η. «Maison Sofos» τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 είχε έτσι κι αλλιώς ένα στοιχείο μοναδικότητας για εμάς. Και δεν ήταν το μόνο...

 

Η «Μαγική Βαλίτσα» των Αγγέλων της Χαράς ασκεί μία εξίσου μαγική επιρροή στην ψυχολογία και τη διάθεση των ανθρώπων που την παρακολουθούν. H δόνηση της χαράς αγγίζει τις ψυχές τους, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην ελπίδα μέσω της τέχνης. Μιας τέτοιας όμορφης εικόνας γίναμε θεατές τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 κατά την επίσκεψή μας στην Ψυχιατρική Κλινική Λυράκου.

 

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 οι Άγγελοι της Χαράς επισκέφτηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης σε μία ατμόσφαιρα χαράς και αγάπης προς τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό.

 

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Νέου Ηρακλείου ήταν στην ατζέντα των Αγγέλων της Χαράς τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 όπου παρουσιάστηκε στους μικρούς του μαθητές η παράσταση "Μπορείς; Μπορώ!". 

 

 

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 οι Άγγελοι της Χαράς μαζί με την Πρόεδρο, κα Ειρήνη Λεμού-Στούρτζα επισκέφτηκαν το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με νοητική υστέρηση ΕΣΤΙΑ.

 

Στιγμές χαράς και ικανοποίησης μοιράστηκαν οι Άγγελοι της Χαράς με τα παιδιά της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ.


 

Οι Άγγελοι της Χαράς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής, βρέθηκαν


 

Οι Άγγελοι της Χαράς βρέθηκαν στις 30 Οκτωβρίου στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ με την παράσταση "Μπορείς; Μπορώ".


 

Στις 23 Οκτωβρίου βρεθήκαμε κοντά στους μικρούς μας φίλους στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα με την παράσταση "Κάτι Μας Ενώνει".

Σελίδα 1 από 2