Η «Μαγική Βαλίτσα» των Αγγέλων της Χαράς ασκεί μία εξίσου μαγική επιρροή στην ψυχολογία και τη διάθεση των ανθρώπων που την παρακολουθούν. H δόνηση της χαράς αγγίζει τις ψυχές τους, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην ελπίδα μέσω της τέχνης. Μιας τέτοιας όμορφης εικόνας γίναμε θεατές τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 κατά την επίσκεψή μας στην Ψυχιατρική Κλινική Λυράκου. Μετά από την περσινή πρώτη παρουσία μας, η οποία μας χάρισε μοναδικές στιγμές ανθρώπινης επικοινωνίας και ψυχικής εξύψωσης, βρεθήκαμε και φέτος στο πλάι τους με μία ακόμη θεατρική παράσταση των Αγγέλων της Χαράς. 

 

Φιλοξενούμενη της κλινικής φιλοτεχνεί την αφίσα της επίσκεψής μας

Οι Άγγελοι της Χαράς δίνουν κίνητρο σε ανθρώπους που βιώνουν μία δύσκολη περίοδο στη ζωή τους να νιώσουν ουσιαστική χαρά και ελπίδα με ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, ένα τραγούδι. Όταν, μάλιστα, διαπιστώνουμε πως μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και δημιουργική διέξοδο τότε η ικανοποίησή μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε την αφίσα που ζωγράφισε μία κοπέλα που φιλοξενείται στην Κλινική Λυράκου με περίσσιο ταλέντο.

Την ευχαριστούμε, γιατί με το δημιούργημά της φρόντισε η χαρά αυτή, που διέπει το έργο μας, να διαδοθεί και να μοιραστεί.

                                                                    

                                                    

 

Photo Gallery