Θεατρικές παραστάσεις σε Ιδρύματα

Οι «Άγγελοι της Χαράς» έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πρόσκληση δεχτούν από κάποιο σχολείο. Η επιλογή της παράστασης γίνεται πάντα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του σχολείου.
Η  θεματολογία  είναι εμπνευσμένη από τις αξίες της Αγάπης, της ψυχικής ενδυνάμωσης, της ελπίδας και του μοιράσματος. Τα έργα και η μουσική δημιουργούνται από ειδική συγγραφική ομάδα των Αγγέλων με εμπειρία στο χώρο, μεράκι και διάθεση να εμπνεύσουν τα παιδιά για μια πιο αισιόδοξη πραγματικότητα.
Αντίτιμο για τις παραστάσεις σε συμβατικά σχολεία (δημόσια ή ιδιωτικά) δεν υπάρχει, αλλά αυτό που υπάρχει είναι η ανάγκη για την ενίσχυση του έργου των «Αγγέλων της Χαράς» μέσω μιας μικρής δωρεάς που θα αποτελέσει το «καύσιμο», προκειμένου να συντηρήσουν αλλά και να διευρύνουν το έργο τους σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη την ενεργή υποστήριξή μας.

Οι «Άγγελοι της Χαράς», γνωρίζοντας πως η πρόσβαση σε καλλιτεχνικά δρώμενα για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δεδομένη, θεωρούν πολύ σημαντικό κομμάτι του έργου τους τις παραστάσεις που κάνουν κοντά σε άτομα που φιλοξενούνται σε φορείς Ειδικής Αγωγής και Παιδικής Προστασίας.
Η επιλογή των έργων που παρουσιάζονται σε αυτούς τους φορείς γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ η θεατρική παράσταση προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που απαιτεί η περίσταση.