Τα νέα μας

 

Ραντεβού δέκα λεπτών γνωριμίας και συνεργασίας με εκπροσώπους καταξιωμένων εταιριών και μεγάλων κοινωφελών ιδρυμάτων της χώρας είχε η γενική διευθύντρια των Αγγέλων της Χαράς, Αγγελική Βούλγαρη στα πλαίσια του HIGGS Donors' Speed - Dating Event IΙ.

 

Μετά από κατάλληλη εκπαίδευση, καθοδήγηση και φροντίδα του εαυτού τους με στόχο τη σωστή προετοιμασία πριν την έναρξη της εθελοντικής τους δράσης, το πρώτο γκρουπ εθελοντών «Αγγέλων» άνοιξε τα φτερά του στο πεδίο των Αγγέλων της Χαράς. 


 

Έφτασε ο καιρός να ταξιδέψουν τα θεατρικά έργα και η πρωτότυπη μουσική των «Αγγέλων της Χαράς» πέρα από τα δωμάτια και τους διαδρόμους των Νοσοκομείων Παίδων Αττικής. 


 

Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει ο κάθε εργαζόμενος που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον ανθρώπινο πόνο, τη μοναξιά ή την ασθένεια, οι "Άγγελοι της Χαράς" ξεκινάμε την εφαρμογή του επιστημονικού εκπαιδευτικού προγράμματος "Άγγελος της Χαράς είσαι κι εσύ". 


 

 Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, κατόπιν δικής σας προτροπής, την παράταση υποβολής αιτήσεων για το Τμήμα Εθελοντών.


 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 οι "Άγγελοι της Χαράς" ταξίδεψαν στην Καλαμάτα για να σκορπίσουν χαρά στους φιλοξενούμενους του Κέντρου Αποκατάστασης "Διάπλαση".  


 

Από την αρχή της δημιουργίας των Αγγέλων της Χαράς, αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους στόχους μας να ταξιδέψουμε και να σκορπίσουμε χαμόγελα και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επαρχίας.

 

 

Είναι όμορφο να προσφέρεις Αγάπη και να σκορπίζεις χαμόγελα... Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι Άγγελοι της Χαράς την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου, στα

 


 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» θα προσγειωθούν σε διάφορα Νοσοκομεία, Ιδρύματα και Μ.Φ.Η. της Αθήνας για να σκορπίσουν χριστουγεννιάτικο φως με τραγούδια και κάλαντα.

 

Η ομιλία της διευθύντριας των Αγγέλων της Χαράς, Αγγελικής Βούλγαρη, με τίτλο "Με τα μάτια της Τέχνης - οι Άγγελοι της Χαράς στο Ο.Τ.Α.Κ. - Ένα ταξίδι στο Φως και την Ελπίδα" έγινε

Σελίδα 1 από 3