Τα νέα μας

 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» εγκαινιάζουν τη λειτουργία του Τμήματος Εθελοντών τους και προσκαλούν όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν με την προσφορά τους το έργο της Οργάνωσης.
Εάν είσαι:

 

Δύο νέα παραμύθια εμπνευσμένα από τα παιδιά σε συνεργασία με τους Αγγέλους της Χαράς. Η μάγισσα Τσαπαντούντα και η μάγισσα Μαυράσπη μέσα από τα παιδιά δίνουν σημαντικά μηνύματα σε όλους μας. Τα παραμύθια παρέχονται σε έντυπη μορφή με την ευγενική χορηγία του Εκτυπωτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κρήτης (http://www.uoc.gr)

Οι Άγγελοι σκορπίζουν Χαρά στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σε συνεργασία με το " Άγγιγμα Ζωής" 

 

Την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου « οι Άγγελοι της Χαράς» βραβεύτηκαν για το έργο τους στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ

Οι Άγγελοι της Χαράς δημιούργησαν μια όμορφη γωνιά στο βιβλιοπωλείο «Πύρινος Κόσμος» - Ιπποκράτους 16, Αθήνα. 

Την Κυριακή 12 Μαρτίου « οι Άγγελοι της Χαράς» πραγματοποίησαν ολοήμερο δημιουργικό εργαστήριο με τα παιδιά του Ακουολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία

Οι Άγγελοι της Χαράς συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πίτας στο Penthouse του ξενοδοχείου President 

 

Οι Άγγελοι της Χαράς είχαν την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουν εκπρόσωπο του ιδρύματος Theodora Children’s Charity  http://uk.theodora.org.

Οι Άγγελοι της Χαράς έπαιξαν την παράσταση "Μπελάδες στην Παραμυθοχώρα" για τα παιδιά των εργαζομένων του Χρυσου Οδηγού

Οι Άγγελοι της Χαράς παρευρέθηκαν με την παράσταση "Μπορείς -Μπορώ" στην "Λευκή Νύχτα" στις 2 Ιουλίου 2016 που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αμαρουσίου.

Σελίδα 1 από 2