Τα νέα μας


 

 Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, κατόπιν δικής σας προτροπής, την παράταση υποβολής αιτήσεων για το Τμήμα Εθελοντών.


 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 οι "Άγγελοι της Χαράς" ταξίδεψαν στην Καλαμάτα για να σκορπίσουν χαρά στους φιλοξενούμενους του Κέντρου Αποκατάστασης "Διάπλαση".  


 

Από την αρχή της δημιουργίας των Αγγέλων της Χαράς, αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους στόχους μας να ταξιδέψουμε και να σκορπίσουμε χαμόγελα και σε άλλες πόλεις της ελληνικής επαρχίας.

 

 

Είναι όμορφο να προσφέρεις Αγάπη και να σκορπίζεις χαμόγελα... Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι Άγγελοι της Χαράς την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου, στα

 


 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» θα προσγειωθούν σε διάφορα Νοσοκομεία, Ιδρύματα και Μ.Φ.Η. της Αθήνας για να σκορπίσουν χριστουγεννιάτικο φως με τραγούδια και κάλαντα.

 

Η ομιλία της διευθύντριας των Αγγέλων της Χαράς, Αγγελικής Βούλγαρη, με τίτλο "Με τα μάτια της Τέχνης - οι Άγγελοι της Χαράς στο Ο.Τ.Α.Κ. - Ένα ταξίδι στο Φως και την Ελπίδα" έγινε

 

 

 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» εγκαινιάζουν τη λειτουργία του Τμήματος Εθελοντών τους και προσκαλούν όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν με την προσφορά τους το έργο της Οργάνωσης.
Εάν είσαι:

 

Δύο νέα παραμύθια εμπνευσμένα από τα παιδιά σε συνεργασία με τους Αγγέλους της Χαράς. Η μάγισσα Τσαπαντούντα και η μάγισσα Μαυράσπη μέσα από τα παιδιά δίνουν σημαντικά μηνύματα σε όλους μας. Τα παραμύθια παρέχονται σε έντυπη μορφή με την ευγενική χορηγία του Εκτυπωτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κρήτης (http://www.uoc.gr)

Οι Άγγελοι σκορπίζουν Χαρά στην 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σε συνεργασία με το " Άγγιγμα Ζωής" 

 

Την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου « οι Άγγελοι της Χαράς» βραβεύτηκαν για το έργο τους στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ

Σελίδα 1 από 3