Τα νέα μας

 

«Εδώ και στο τώρα» είναι το μότο που χαρακτηρίζει τις δράσεις των Αγγέλων της Χαράς, που για τις επόμενες ημέρες από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου...

 

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 ξεκινάει η υποβολή ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Εθελοντών των Αγγέλων της Χαράς. 


 

«Ήμασταν σε δράση της Παλιάς Αθήνας και τραγουδάγαμε και χορεύαμε με τους ηλικιωμένους όταν ξαφνικά είδα σε μία γωνία του σαλονιού μία κυρία που εργάζεται στην κουζίνα. Ήταν η μαγείρισσα. Στα χέρια της κρατούσε...

Η τέχνη και η εκπαίδευση πορεύονται μαζί, γιατί η μία βρίσκει διέξοδο στην άλλη. Μέσω της τέχνης εκδηλώνεται η εκπαίδευση και μέσω της εκπαίδευσης εκδηλώνεται η τέχνη. Οι Άγγελοι της Χαράς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν...

 

Ο δημιουργός των τραγουδιών των Αγγέλων της Χαράς, Βασίλης Παναγιωτίδης παίζει μουσική για τα παιδιά στα Νοσοκομεία Παίδων. Θα το κάνει και για εμάς την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:30 στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.


 Μετά από μία δημιουργική χρονιά στα πλαίσια πολύμηνων ψυχοπαιδαγωγικών-καλλιτεχνικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας γιορτάσαμε τη συνεργασία μας με απέραντη χαρά.                                                                                                                                                                                                   

 

Ραντεβού δέκα λεπτών γνωριμίας και συνεργασίας με εκπροσώπους καταξιωμένων εταιριών και μεγάλων κοινωφελών ιδρυμάτων της χώρας είχε η γενική διευθύντρια των Αγγέλων της Χαράς, Αγγελική Βούλγαρη στα πλαίσια του HIGGS Donors' Speed - Dating Event IΙ.

 

Μετά από κατάλληλη εκπαίδευση, καθοδήγηση και φροντίδα του εαυτού τους με στόχο τη σωστή προετοιμασία πριν την έναρξη της εθελοντικής τους δράσης, το πρώτο γκρουπ εθελοντών «Αγγέλων» άνοιξε τα φτερά του στο πεδίο των Αγγέλων της Χαράς. 


 

Έφτασε ο καιρός να ταξιδέψουν τα θεατρικά έργα και η πρωτότυπη μουσική των «Αγγέλων της Χαράς» πέρα από τα δωμάτια και τους διαδρόμους των Νοσοκομείων Παίδων Αττικής. 


 

Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει ο κάθε εργαζόμενος που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον ανθρώπινο πόνο, τη μοναξιά ή την ασθένεια, οι "Άγγελοι της Χαράς" ξεκινάμε την εφαρμογή του επιστημονικού εκπαιδευτικού προγράμματος "Άγγελος της Χαράς είσαι κι εσύ". 

Σελίδα 1 από 4