Τα νέα μας

 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άγγελος της Χαράς είσαι κι εσύ» ταξιδεύει με προορισμό τις καρδιές των εργαζομένων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.

 

«Όλη η εμπειρία προσωπικά με συγκίνησε γιατί μου άνοιξε τα μάτια στις μικρές ομάδες που δεν είναι εμφανείς στην κοινωνία μας — όπως τα εισαγγελικά παιδιά — και η θετική επίδραση που μπορεί να δώσει στα παιδιά μέσω δράσεων όπως αυτή των "'Αγγέλων της Χαράς"». 

 

«Είστε μία έμπρακτη απόδειξη του ότι ο καθένας μας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή ενός ανθρώπου και με μια τέτοια αλυσιδωτή αντίδραση να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος. Είστε πράγματι «Άγγελοι της Χαράς». Ήταν μεγάλη μου τιμή και απερίγραπτη χαρά που βρέθηκα κοντά σας.»

 

Το έργο των «Αγγέλων της Χαράς» κοντά στα άτομα με αναπηρίες τίμησε η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε στις 11 Μαΐου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου. Η ημερίδα είχε θέμα «Τα αόρατα συμπτώματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης (30 Μαΐου).

 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» με την υποστήριξη του ομίλου «Inner Wheel» Γλυφάδας επισκεπτόμαστε την «Aμυμώνη» με την εμψυχωτική θεατρική παράσταση «Μπορείς; Μπορώ!» την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, στις  11 πμ.

 

Οι Άγγελοι της Χαράς είναι στην ευχάριστη θέση να συνδιοργανώνουν με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Συμπεριφορά και Δημιουργικός Χρόνος σε ανθρώπους με άνοια»

 

Ο Α. είναι 16 χρονών. Ήρθε στην Ελλάδα από την Συρία. Έμεινε στο παιδοψυχιατρικό γιατί εκεί βρήκε ένα «σπίτι» για 6 μήνες μέχρι να ενωθεί ξανά με την οικογένειά του. Ο Α. στην αρχή ήταν...

 

«Εδώ και στο τώρα» είναι το μότο που χαρακτηρίζει τις δράσεις των Αγγέλων της Χαράς, που για τις επόμενες ημέρες από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου...

 

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 ξεκινάει η υποβολή ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Εθελοντών των Αγγέλων της Χαράς. 


 

«Ήμασταν σε δράση της Παλιάς Αθήνας και τραγουδάγαμε και χορεύαμε με τους ηλικιωμένους όταν ξαφνικά είδα σε μία γωνία του σαλονιού μία κυρία που εργάζεται στην κουζίνα. Ήταν η μαγείρισσα. Στα χέρια της κρατούσε...

Σελίδα 1 από 4