Έφτασε ο καιρός να ταξιδέψουν τα θεατρικά έργα και η πρωτότυπη μουσική των «Αγγέλων της Χαράς» πέρα από τα δωμάτια και τους διαδρόμους των Νοσοκομείων Παίδων Αττικής. 

Η επανασύνδεση των ανθρώπων που βιώνουν μία δύσκολη περίοδο στη ζωή τους με την Ελπίδα, μέσα από το βαθύτερο συναίσθημα της Χαράς, αποτελεί τον φωτεινό φάρο της δράσης των Αγγέλων. Δεδομένου, όμως, πως η Χαρά είναι αναγκαία και ίδια για όλους, η συγγραφική ομάδα των «Αγγέλων της Χαράς» απευθυνόμενη προς όλα τα παιδιά, τους γονείς και το αναγνωστικό κοινό αποφασίζει να εκδώσει τα τρία τελευταία θεατρικά της έργα. Στόχος αυτού του νέου δημιουργικού εγχειρήματος είναι να μπορεί κανείς να παίρνει μαζί του τις ιστορίες και τα τραγούδια των «Αγγέλων» και εκτός των τειχών των νοσοκομείων. Με αυτόν τον τρόπο, τα νοσηλευόμενα -  κι όχι μόνο! - παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συνδέονται ξανά και ξανά με τη Χαρά, το Θάρρος και τη Φαντασία, στοιχεία που αποτελούν σημείο αναφοράς του περιεχομένου των ιστοριών μας. 

Η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει τα παρακάτω θεατρικά, των οποίων την περιγραφή και οπτικοακουστικό υλικό από τις παραστάσεις στα νοσοκομεία μπορείτε να δείτε, πατώντας πάνω στον τίτλο κάθε έργου.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ 

Η ΜΑΓΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ

ΜΠΟΡΕΙΣ; ΜΠΟΡΩ!