Ραντεβού δέκα λεπτών γνωριμίας και συνεργασίας με εκπροσώπους καταξιωμένων εταιριών και μεγάλων κοινωφελών ιδρυμάτων της χώρας είχε η γενική διευθύντρια των Αγγέλων της Χαράς, Αγγελική Βούλγαρη στα πλαίσια του HIGGS Donors' Speed - Dating Event IΙ. Το event πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά σε διοργάνωση του HIGGS την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 κι είχε στόχο να φέρει σε επαφή χρηματοδότες με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με σκοπό τη γνωριμία, την παρουσίαση των στρατηγικών στόχων αμφότερων πλευρών και τέλος, την πιθανή τους συνεργασία. 

Σε ένα πολύ φιλόξενο κλίμα εκ μέρους της διοργάνωσης η κα Βούλγαρη — ανάμεσα σε 84 ΜΚΟ — και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κλήθηκε να παρουσιάσει σε 4 πιθανούς χρηματοδότες την ταυτότητα, το όραμα και τους στόχους της επόμενης διετίας των Αγγέλων της Χαράς, οι οποίοι χρήζουν δυνατών συμμαχιών και υποστήριξης, ώστε η δράση μας να απλώσει τους καρπούς της αφιλοκερδούς προσφοράς μας ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο. Με τον βιωματικό της λόγο κατάφερε να κάνει τους συνομιλητές της κοινωνούς του οράματος των Αγγέλων της Χαράς που δεν είναι άλλο από την επανασύνδεση κάθε ανθρώπου και κυρίως εκείνων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες με την Ελπίδα με εργαλείο μας την Τέχνη.

Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του HIGGS για την πρωτότυπη πρωτοβουλία και τη «ζεστή» φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους κι ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επιτυχημένες διοργανώσεις τους που χαρακτηρίζονται από γνώση, σεβασμό και σωστή καθοδήγηση.