Από 26 Νοεμβρίου 2018 ξεκινάει η υποβολή ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα Εθελοντών των Αγγέλων της Χαράς. 

Αν έχεις διάθεση να προσφέρεις λίγο από τον χρόνο σου, έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για περισσότερα «φτερουγίσματα» με ανώτερο σκοπό, συμπληρώνοντας τη φόρμα ΕΔΩ

Η ιδέα του «Αγγέλου» υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, η ιδέα της προσφοράς κατοικεί μέσα σε κάθε καρδιά. Οι Άγγελοι της Χαράς μέσα από το Τμήμα Εθελοντών, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2018, υποδέχονται ανθρώπους με εξαιρετικές ικανότητες, με σκοπό να καλύψουν το μεγάλο πεδίο της Ανάγκης που έχει ανοιχτεί μπροστά τους.

Η ανάγκη να επισκεφθούμε φορείς της περιφέρειας, η λαχτάρα να δώσουμε περισσότερα, η ευκαιρία να προσφέρουμε σε συναδέλφους-καλλιτέχνες τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλάι των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, η ευθύνη να ανταποκριθούμε στον πόνο με ακόμη περισσότερα εργαλεία ενδυνάμωσης και εμψύχωσης, γέννησαν την ιδέα του Τμήματος Εθελοντών. 

Εμποτισμένοι από την έννοια του μοιράσματος, απλώνουμε τα χέρια μας για μία δυνατή συμμαχία, που θα ανθίσει και θα απλώσει τους καρπούς της ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο.  

Μετά από δύο κύκλους εκπαίδευσης του πρώτου γκρουπ, οι εθελοντές μας προετοιμάστηκαν, πρακτικά και ψυχικά, για να χαρίσουν Χαρά κάνοντας αυτό που καθένας τους ξεχωριστά ξέρει καλύτερα. Η βασική ομάδα των «Αγγέλων της Χαράς» βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να τους υποστηρίξει και να τους κάνει να εξελιχθούν μέσα από τη δράση τους στο πεδίο των «Αγγέλων».

 

Οι εθελοντές «Άγγελοι» είναι οι:

Νοσοκομεία Παίδων
- Αφηγητές παραμυθιών: Θοδωρής Ίντας, Ελένη Δημητροπούλου
- Μίμος: Καλλιόπη Σίμου
- Care Clown: Emma Collier
- Support persons: Μελίνα Μαστραντώνη, Έλενα Υφαντή
- Μουσικός: Katherine Filippeos

Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων
- Μουσικός: Ματθαίος Μανουσάκης
- Τραγουδίστρια: Σοφία Κουνέλα
- Εμψυχωτές: Παρασκευή Μπλάντα, Μαρία Μουσούρη, Ηλέκτρα Οικονομίδου
- One to One Storytelling: Χαρά Γιαννακοπούλου

Φορείς Ειδικής Αγωγής και Παιδικής Προστασίας
- Εικαστική θεραπεύτρια: Ήβη Ντόλα
- Μουσικοπαιδαγωγός: Δάφνη Τσιούνη

Γενικές Ειδικότητες
- Φωτογράφοι: Σεβίνα Καραγεώργου, Ανέστης Κόχειλας, Μπάμπης Ράλλης
- Ηχολήπτες: Σίσσυ Δάνου, Ραφαηλία Λουπασάκη

Ευχαριστούμε πολύ όσους διαθέτουν τον χρόνο και μέρος της ψυχικής και σωματικής τους ενέργειάς.

Αν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε κι εσείς στο πλάι των Αγγέλων της Χαράς - ως καλλιτέχνης ή με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα - συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.