H ομάδα πλαισιώνεται από επιστήμονες συμβούλους προκειμένου να καθοδηγούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα των Αγγέλων, ανάλογα με την δράση και τον πληθυσμό στον οποίο απευθύνεται. Εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων βρίσκονται σε επαφή με τον βασικό πυρήνα των καλλιτεχνών μας.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

 

 Αθανασόπουλος Παναγιώτης

 Σύμβουλος Οργάνωσης & Ανάπτυξης -Πρόεδρος του Κέντρου Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου και Διευθυντής της Anelixis Consulting

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος είναι Σύμβουλος Επαγγελματικής & Εταιρικής Ανάπτυξης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Kingston University UK (DMS, MBA) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο American Liberty University (B.Sc.). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση & ανάπτυξη επιχειρήσεων, την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών και την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό βιωματικών σεμιναρίων για τη βελτίωση Προσωπικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης & συμβουλευτικής σε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποκλειστικός partner και εκπρόσωπος στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CADIC με στόχο την ανάπτυξη Πνευματικού Κεφαλαίου στον επιχειρηματικό κλάδο. Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Υπουργείο Παιδείας (Μητρώο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)

 

 

Τσώλη Σοφία

Business Coach

Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στην Τραπεζική και Χρηματοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με  αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.
Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο business coaching, personal and executive και team and leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ιδρύτρια της ST Miracle Business, βοηθάει δυναμικούς επιχειρηματίες με όραμα και κοινωνική ευθύνη, να ζήσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησης τους και να απολαύσουν τη ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.
Προσφέρει υπηρεσίες coaching, consulting και training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης και πραγματοποιεί business workshops σε εργαζόμενους και σε ομάδες.
Με ευαισθησία και σεβασμό στα κοινωνικά θέματα, συνεργάζεται ως μέντορας και coach και με το SOLIDARITY MISSION που προάγει και υπηρετεί την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

 

 

 

 

 

Φακιδάρης Δημήτρης

Λογιστής

Ο Δημήτρης Φακιδάρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (2007) και έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το μεταπτυχιακό δίπλωμα του ALBA Graduate Business School στην Φορολογία (2008). Είναι πιστοποιημένος Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Εργάστηκε σε μεγάλη ελεγκτική εταιρεία εφαρμόζοντας τις θεωρητικές γνώσεις στην πράξη και αποκτώντας πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Ιδρυτής της FdRS, που έχει ως στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας οικονομικές, λογιστικές και φοροτεχνικής φύσεως υπηρεσίες. Έχει πολύ καλή γνώση στην τήρηση λογιστικών βιβλίων και στις οικονομικές καταστάσεις όλων των τύπων εταιρειών (ΑΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, Προσωπικές Εταιρίες, Μη Κερδοσκοπικές κλπ), στον έλεγχο εταιρειών ως εξωτερικός συνεργάτης, στην επίβλεψη λογιστηρίου και μισθοδοσίας, σε θέματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων, στο management reporting, σε τελωνειακά θέματα, στην εφαρμογή των λογιστικών αρχών - προτύπων, σε θέματα σωστής εφαρμογής του Κώδικα Φορολογίας Εταιρειών και του κώδικα ΦΠΑ, στην μετατροπή των IFRS & US GAAP.

 

 

 

 

 

 

 

Γαμβρέλλη Στέλλα

Δικηγόρος LL.M. Eur., Μ.Δ.Ε., Πιστ. Διαμεσολαβήτρια Υ.Δ.Δ.Α.Δ., διαπιστευμένη επαγγελματίας Personal, Executive & Team Coach

Η Στέλλα Γαμβρέλλη είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές σε Γερμανία και Ελλάδα (LL.M. Eur., Μ.Δ.Ε.), πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια (Υ.Δ.Δ.Α.Δ.), συντονίστρια δημοσίων και ιδιωτικών διαλόγων, και διαπιστευμένη επαγγελματίας personal, executive & team coach (A.C.C., I.C.F.) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Ε.Κ.Δ.Δ.Α., Ο.Α.Ε.Δ.)
Το γραφείο της λειτουργεί από το έτος 2007, προσφέροντας υπηρεσίες σε εταιρείες, οργανισμούς, ομάδες και ιδιώτες, συνθέτοντας διαφορετικές προσεγγίσεις, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους, υποστηρίζοντάς τους, ώστε να επικοινωνούν αυθεντικά, να συνεργάζονται, να συμμετέχουν, να σχεδιάζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, να αναπτύσσονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να δημιουργούν όσα ονειρεύονται στη ζωή και την πορεία τους και να έχουν τον αντίκτυπο, που θέλουν στον κόσμο.
Μπορείτε να τη βρείτε στο www.gamvrelli.gr

 

 

 ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ

 

 

 

Γάκου Βέτα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας/ομάδας, τακτικό μέλος του AGPA (American Group Psychotherapy Association) και του IFTA (International Family Therapy Association), συνεργάτης του ΑΚΜΑ (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπόφου Ελένη

Κοινωνική Λειτουργός Μ.Φ.Η. "ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ" - Μ.Π.Σ. "Εφηρμοσμένης Δημόσιας Υγείας" 

Η Ελένη Μπόφου  σπούδασε στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας. Κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία : Πρότυπα και Συμπεριφορές Υγείας» της Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας. Εκπαιδευθείσα στην Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Από το 2005 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ». Απασχολήθηκε επίσης σε Κ.Α.Π.Η., στην Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής  Μέριμνας Πειραιά σε Προγράμματα Σ.Υ.Υ. και σε άλλες Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.  Είναι Εκπαιδεύτρια Σπουδαστών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Τα ερευνητικά της  ενδιαφέροντα και οι ομιλίες της επικεντρώνονται σε θέματα σχετικά με την Τρίτη Ηλικία και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.  

 

 

 Δρ. Προύσκας Κωστής

Ψυχολόγος Δρ Γεροντολογίας - Πρόεδρος και Δευθύνων Σύμβουλος του "Ακτιος Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων"

Ο Δρ Κωστής Προύσκας είναι Ψυχολόγος με μάστερ (MSc) στην Ψυχολογική Αξιολόγηση σε Οργανισμούς (Goldsmiths, London) και διδακτορικό (PhD) στη Γεροντολογία (King's College London). Κατέχει θέση Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Άκτιος Α.Ε. και διευθύνει τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος από το 2007. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Relax Palace στο Μαρούσι ως Ψυχολόγος. Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια Επιστημονικός Υπεύθυνος σε 2 Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΚΛΙΜΑΚΑ» στην Κέρκυρα (Ψυχογηριατρικό Οικοτροφείο και Οικοτροφείο Βαριάς Νοητικής Υστέρησης) έχοντας την πλήρη ευθύνη για την στελέχωση, την οργάνωση και τη λειτουργία της και για ενάμιση χρόνο Επιστημονικός Υπεύθυνος σε Οικοτροφείο Βαριάς Νοητικής Υστέρησης στον Άνω Αλισσό, Αχαΐας. Έχει εργαστεί σε αρκετά Ευρωπαϊκά Προγράμματα και έχει διατελέσει Εμπειρογνώμονας για Ηλικιωμένες Γυναίκες στο πρόγραμμα "PROGRESS για μειονεκτούσες ομάδες" της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το γήρας και την Τρίτη ηλικία, την οικογενειακή φροντίδα, την οργάνωση και λειτουργία Μονάδων Κλειστής Περίθαλψης και Μονάδων Υγείας, τεχνικές αξιολόγησης και ποσοτικές μεθόδους έρευνας. Είναι ιδρυτικό μέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «50+ Ελλάς», ιδρυτικό μέλος και πρώην Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών και Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής εταιρίας.

 

 

 

 Παναγιώτοπουλος Iωάννης

Φυσικοθεραπευτής - Πιστοποιημένος O.E.P. Leader Πρ. Πρόεδρος τμήματος Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας του Π.Φ.Σ. -Συγγραφέας του βιβλίου "Γηριατρική Φυσικοθεραπεία"

Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, δεύτερος εισαχθείς στο τμήμα φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών το 2004, αποκτά το πτυχίο του το 2008 με βαθμό λίαν καλώς. Eίναι πιστοποιημένος ΟEP Leader, από το 2015. Έχει εργαστεί ως φυσικοθεραπευτής στο Γ.Ν.Νίκαιας, στη Μ.Φ.Η. St George Metropolitan, στη Μ.Φ.Η. Άγιος Στυλιανός, και ως επιστημονικός συνεργάτης του Μερόπειου φιλανθρωπικού ιδρύματος. Παράλληλα συνεργάστηκε με αθλητικές ομάδες μπάσκετ όπως του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (γυναικείο Α1), του Α.Ο. Αιγάλεω (αντρικό Β), του Αθηναϊκού (αντρικό), και του Θριάμβου (γυναικείο). Eίναι καθηγητής φυσικοθεραπείας Ι.Ι.Ε.Κ., και συγγραφέας του βιβλίου Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook). Δημοσιεύονται κατά καιρούς επιστημονικά άρθρα του στον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει σε συνέδρια είτε ως ομιλητής είτε ως σύνεδρος. Είναι πρ. Πρόεδρος του Τμήματος Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας του Π.Σ.Φ.