H ομάδα πλαισιώνεται από επιστήμονες συμβούλους προκειμένου να καθοδηγούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα των Αγγέλων, ανάλογα με τη δράση και τον πληθυσμό στον οποίο απευθύνεται. Εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων βρίσκονται σε επαφή με τον βασικό πυρήνα των καλλιτεχνών μας.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

 

 

Αθανασόπουλος Παναγιώτης

Σύμβουλος Οργάνωσης & Ανάπτυξης -Πρόεδρος του Κέντρου Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου και Διευθυντής της Anelixis Consulting

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος είναι Σύμβουλος Επαγγελματικής & Εταιρικής Ανάπτυξης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Kingston University UK (DMS, MBA) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο American Liberty University (B.Sc.). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση & ανάπτυξη επιχειρήσεων, την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών και την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό βιωματικών σεμιναρίων για τη βελτίωση Προσωπικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης & συμβουλευτικής σε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποκλειστικός partner και εκπρόσωπος στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CADIC με στόχο την ανάπτυξη Πνευματικού Κεφαλαίου στον επιχειρηματικό κλάδο. Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Υπουργείο Παιδείας (Μητρώο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π)

 

 

 

 

 Τσώλη Σοφία

 Business Coach

Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στην Τραπεζική και Χρηματοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με  αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.
Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο business coaching, personal and executive και team and leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ιδρύτρια της ST Miracle Business, βοηθάει δυναμικούς επιχειρηματίες με όραμα και κοινωνική ευθύνη, να ζήσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησης τους και να απολαύσουν τη ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.
Προσφέρει υπηρεσίες coaching, consulting και training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης και πραγματοποιεί business workshops σε εργαζόμενους και σε ομάδες.
Με ευαισθησία και σεβασμό στα κοινωνικά θέματα, συνεργάζεται ως μέντορας και coach και με το SOLIDARITY MISSION που προάγει και υπηρετεί την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

 

 

 

 

 

Φακιδάρης Δημήτρης

Λογιστής

Ο Δημήτρης Φακιδάρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (2007) και έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το μεταπτυχιακό δίπλωμα του ALBA Graduate Business School στην Φορολογία (2008). Είναι πιστοποιημένος Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Εργάστηκε σε μεγάλη ελεγκτική εταιρεία εφαρμόζοντας τις θεωρητικές γνώσεις στην πράξη και αποκτώντας πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Ιδρυτής της FdRS, που έχει ως στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας οικονομικές, λογιστικές και φοροτεχνικής φύσεως υπηρεσίες. Έχει πολύ καλή γνώση στην τήρηση λογιστικών βιβλίων και στις οικονομικές καταστάσεις όλων των τύπων εταιρειών (ΑΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, Προσωπικές Εταιρίες, Μη Κερδοσκοπικές κλπ), στον έλεγχο εταιρειών ως εξωτερικός συνεργάτης, στην επίβλεψη λογιστηρίου και μισθοδοσίας, σε θέματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων, στο management reporting, σε τελωνειακά θέματα, στην εφαρμογή των λογιστικών αρχών - προτύπων, σε θέματα σωστής εφαρμογής του Κώδικα Φορολογίας Εταιρειών και του κώδικα ΦΠΑ, στην μετατροπή των IFRS & US GAAP.

 

 

 

 

  

Γαμβρέλλη Στέλλα

Δικηγόρος LL.M. Eur., Μ.Δ.Ε., Πιστ. Διαμεσολαβήτρια Υ.Δ.Δ.Α.Δ., διαπιστευμένη επαγγελματίας Personal, Executive & Team Coach

Η Στέλλα Γαμβρέλλη είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές σε Γερμανία και Ελλάδα (LL.M. Eur., Μ.Δ.Ε.), πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια (Υ.Δ.Δ.Α.Δ.), συντονίστρια δημοσίων και ιδιωτικών διαλόγων, και διαπιστευμένη επαγγελματίας personal, executive & team coach (A.C.C., I.C.F.) και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Ε.Κ.Δ.Δ.Α., Ο.Α.Ε.Δ.)
Το γραφείο της λειτουργεί από το έτος 2007, προσφέροντας υπηρεσίες σε εταιρείες, οργανισμούς, ομάδες και ιδιώτες, συνθέτοντας διαφορετικές προσεγγίσεις, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους, υποστηρίζοντάς τους, ώστε να επικοινωνούν αυθεντικά, να συνεργάζονται, να συμμετέχουν, να σχεδιάζουν την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, να αναπτύσσονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να δημιουργούν όσα ονειρεύονται στη ζωή και την πορεία τους και να έχουν τον αντίκτυπο, που θέλουν στον κόσμο.
Μπορείτε να τη βρείτε στο www.gamvrelli.gr

 

 

Ζαφειρώ Χατζηφωτίου

Vocal Instructor

Είναι Υψίφωνος, Καθηγήτρια Μονωδίας (πτυχίο και δίπλωμα) & Ανωτέρων Θεωρητικών της Μουσικής (Αρμονία, Αντίστιξη και Φούγκα), Εκπαιδεύτρια Φωνητικής Αγωγής.  
Διδάσκει τραγούδι και διευθύνει χορωδίες σε Ωδεία καθώς και στο Ελληνικό Παράρτημα της Ελβετικής Σχολής Θεραπευτικού τραγουδιού «WERBECK».
Συμπράττει με αξιόλογους Έλληνες και ξένους μουσικούς σε ρεπερτόριο αρχαίας ελληνικής, μεσαιωνικής, κλασικής, σύγχρονης 20ου αι., έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής.
Μέλος του συνόλου Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής «ΛύρΑυλος» και της ορχήστρας «Εμμέλεια».
Έχει πραγματοποιήσει ερευνητικό έργο στην Παραδοσιακή Μουσική Σάμου & Ικαρίας και επιμέλεια έκδοσης ψηφιακών δίσκων.
Συμμετέχει με ειδικά καλλιτεχνικά προγράμματα σε Φεστιβάλ, Επιστημονικά συνέδρια και Διεθνείς Συναντήσεις.     
Συνεργάζεται  με Ωδεία, Πανεπιστήμια και Πολιτιστικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με απόφαση Υπ. Πολιτισμού διετέλεσε Καλλιτεχνική διευθύντρια για 5 έτη στο Δημοτικό Ωδείο της Σάμου.
Έχει υλοποιήσει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Φωνητικής Προσωπικότητας στη Σχολή Καλών Τεχνών – Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Επιμελείται τη φωνητική αγωγή μουσικών και ηθοποιών σε ειδικές παραστάσεις Αρχαίου δράματος καθώς και καλλιτεχνών για δράσεις στον χώρο της Υγείας.

 

  

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ

 

 

 

Γάκου Βέτα

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια οικογένειας/ομάδας

Τακτικό μέλος του AGPA (American Group Psychotherapy Association) και του IFTA (International Family Therapy Association), συνεργάτης του ΑΚΜΑ (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλέξης Κόκκος
Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Ο Αλέξης Κόκκος σπούδασε Νομικά και Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου όπου διετέλεσε Κοσμήτωρ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Διευθυντής Σπουδών του ομώνυμου μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ίδρυσε την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων (2004), της οποίας είναι Πρόεδρος. Η Ένωση έχει αναπτύξει δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Υπήρξε Επιστημονικός Υπεύθυνος του εθνικού προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών και συν-συντονιστής  του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών.

Είναι δημιουργός της μεθόδου Μετασχηματίζουσα Μάθηση μέσα από την Αισθητική Εμπειρία, που έχει εφαρμοστεί σε χιλιάδες σχολεία και οργανισμούς στην Ελλάδα, καθώς και σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Έγραψε 12 βιβλία και 68 άρθρα για την εκπαίδευση ενηλίκων, τη μετασχηματίζουσα μάθηση και την τέχνη στην εκπαίδευση.

Του απονεμήθηκε ο τίτλος μέλους του International Adult and Continuing Education Hall of Fame, καθώς και τιμητική διάκριση για την Υποδειγματική Ηγεσία και Προσφορά του στη Διεθνή Κοινότητα Μετασχηματίζουσας Μάθησης.

 

 

 

Νιφόρος Θάνος

Οικονομολόγος, Σύμβουλος Άντλησης Πόρων & Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ο Θάνος Νιφόρος είναι οικονομολόγος με 30ετή δραστηριότητα στο χρηματοπιστωτικό τομέα με σημαντική εμπειρία στην προσέλκυση χρηματοδοτήσεων. Έχει διατελέσει στέλεχος επενδυτικής τραπεζικής και εργαστεί για χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και επενδυτικά γραφεία στην Αθήνα, Νέα Υόρκη και στο Σαντιάγκο της Χιλής. Έχει διατελέσει συνεργάτης της αμερικανικής αναπτυξιακής τράπεζας OPIC με έδρα τη Ουάσιγκτον, συνεργάτης των ΗΕ για την υποστήριξη των Αρχών για τις Υπεύθυνες Επενδύσεις, επενδυτικός σύμβουλος του Υπουργού Επικρατείας για τη περίοδο 2015-2016 με αντικείμενο την προσέλκυση επενδύσεων, την εισήγηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων και την προώθηση επενδυτικών θεμάτων μέσω της οικονομικής διπλωματίας καθώς και των επενδύσεων κοινωνικού αντίκτυπού. Είναι συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου για την άντληση πόρων και συνεργάζεται με Αστικές-μη-Κερδοσκοπικές εταιρίες για την υλοποίηση στρατηγικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είναι κάτοχος πτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το European University της Ελβετίας και μεταπτυχιακού τίτλου MBA στην χρηματοοικονομική διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Hullτης Αγγλία και Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επενδύσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος.

 

 

 

 

 

Μπόφου Ελένη

Κοινωνική Λειτουργός Μ.Φ.Η. "ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ" - Μ.Π.Σ. «Εφηρμοσμένης Δημόσιας Υγείας»

Η Ελένη Μπόφου  σπούδασε στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας. Κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία : Πρότυπα και Συμπεριφορές Υγείας» της Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας. Εκπαιδευθείσα στην Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Από το 2005 έως και σήμερα είναι υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ». Απασχολήθηκε επίσης σε Κ.Α.Π.Η., στην Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής  Μέριμνας Πειραιά σε Προγράμματα Σ.Υ.Υ. και σε άλλες Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Είναι Εκπαιδεύτρια Σπουδαστών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Τα ερευνητικά της  ενδιαφέροντα και οι ομιλίες της επικεντρώνονται σε θέματα σχετικά με την Τρίτη Ηλικία και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.