Ο δικτυακός τόπος   

Η ιστοσελίδα - δικτυακός τόπος www.angelsofjoy.gr  (στο εξής «ο δικτυακός τόπος») έχει δημιουργηθεί από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Άγγελοι της Χαράς ΑΜΚΕ», η οποία θα αναφέρεται στο εξής ως οι «Άγγελοι της Χαράς».

Ο δικτυακός τόπος προορίζεται για ενήλικες άνω των 18 ετών και μόνο αυτοί μπορούν να επισκέπτονται και να κάνουν χρήση αυτού, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις, που ισχύουν για την πρόσβαση και τη χρήση του δικτυακού τόπου, καθώς και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τους επισκέπτες – χρήστες αυτού, όπως καταγράφονται παρακάτω.

Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πριν επισκεφθείτε ή κάνετε χρήση του δικτυακού τόπου, καθώς με την επίσκεψη και τη χρήση του χρειάζεται και δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει, συμφωνήσει και αποδεχθεί στο σύνολό τους.

Σε περίπτωση διαφωνίας σας με τους παρόντες όρους, προϋποθέσεις και πολιτικές, καθώς και την ισχύουσα πολιτική μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, που σας αφορούν, παρακαλούμε να διακόψετε και να αποφύγετε την περιήγηση σας σε αυτόν.

 

Οι Άγγελοι της Χαράς

Οι Άγγελοι της Χαράς είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, που ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα και στοχεύει στο να απαλύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων, που βιώνουν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή τους.

Αποτελείται, κυρίως, από ειδικά εκπαιδευμένους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές, ζωγράφους κ.α.), που έχουν ως όραμά τους να μοιράζουν χαμόγελα σε εκείνους, που το έχουν περισσότερο ανάγκη, βοηθώντας τους να ανοίξουν ένα παράθυρο στην Ελπίδα.

Από το 2011, οι Άγγελοι της Χαράς επισκέπτονται σε εβδομαδιαία βάση τα Νοσοκομεία Παίδων  (Αγλαΐα Κυριακού, Αγία Σοφία), και από το 2014 το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης καθώς και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ. Παράλληλα, από το 2014, ενέταξαν στο πρόγραμμά τους επισκέψεις σε  Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και από το 2016, ξεκίνησαν την εφαρμογή πολύμηνων καλλιτεχνικών προγραμμάτων σε  Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας και Ειδικής Αγωγής.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση Ευζώνων 11, 11521 Αθήνα, στο τηλέφωνο 215 5257 111 και μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Χρήση του δικτυακού τόπου

Ο επισκέπτης - χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία και να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του δικτυακού τόπου, φέρει δε την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση αυτή, καθώς και την ευθύνη για κάθε τυχόν ζημία τυχόν προκληθεί σε αυτόν, στους Αγγέλους της Χαράς ή σε οιονδήποτε τρίτο εξ' αιτίας ή εξ' αφορμής της ως άνω χρήσης.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σήματα

Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατευόμενα σήματα της εταιρείας «Άγγελοι της Χαράς». Ως περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, που αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και διέπονται από τις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας θεωρούνται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα κείμενα, τα άρθρα, οι φωτογραφίες, τα γραφικά, τα σχεδιαγράμματα, οι εικόνες, οι απεικονίσεις, τα βίντεο και τυχόν άλλα υφιστάμενα αρχεία. Κανένα στοιχείο από το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο αντιγραφής, φόρτωσης, αποθήκευσης, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, πώλησης, μετάδοσης, μεταφοράς, ή χρήσης μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου, που έχει δημοσιευθεί στο δικτυακό τόπο, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, σε ηλεκτρονική μορφή ή έντυπη μορφή, χωρίς ειδική έγγραφη άδεια των Αγγέλων της Χαράς. Σε αντίθετη περίπτωση οι Άγγελοι της Χαράς δικαιούνται να κάνουν πλήρη χρήση των ένδικων μέσων και βοηθημάτων, που τους παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, που ισχύουν για την πρόσβαση και τη χρήση του δικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε ενημερωθεί πως οι Άγγελοι της Χαράς διατηρούν και επεξεργάζονται τα δεδομένα, που έχετε εκουσίως καταστήσει διαθέσιμα και προκύπτουν από τη δραστηριοποίησή σας στο δικτυακό τόπο, πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τη νομολογία της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας.

 

Λειτουργία του δικτυακού τόπου

Οι Άγγελοι της Χαράς λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε ο δικτυακός τόπος να λειτουργεί συνεχώς και αδιαλείπτως, σε καμία περίπτωση όμως δεν εγγυόνται και δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστέρηση ή αδυναμία χρήσης αυτού, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στους επισκέπτες - χρήστες του δικτυακού τόπου και η οποία σχετίζεται με τη λειτουργία του, ακόμη και αν αυτή είναι μη συνεχής ή πλημμελής.

 

Περιεχόμενο του δικτυακού τόπου

Οι Άγγελοι της Χαράς καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και οι πληροφορίες, που παρέχονται σε αυτόν είναι ακριβείς, έγκυρες, πλήρεις και ορθές.

Ωστόσο, οι Άγγελοι της Χαράς δεν εγγυώνται για την καταλληλότητα, την πληρότητα, την έλλειψη λαθών ή την επάρκεια του περιεχομένου και των πληροφοριών αυτών και σε καμία περίπτωση, οι Άγγελοι της Χαράς δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο του δικτυακό τόπου και τις πληροφορίες, που περιέχονται σε αυτόν ή για οποιαδήποτε τυχόν ζημία τυχόν υποστεί ο επισκέπτης - χρήστης από δικές του επιλογές από την ανάγνωση και εξ αφορμής της χρήσης αυτού.

 

Περιεχόμενο τρίτων - Δεσμοί σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε περίπτωση που υφίστανται δεσμοί - υπερσυνδέσεις (links) σε άλλους δικτυακούς τόπους, που δεν ελέγχονται από τους Αγγέλους της Χαράς, αυτοί παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για τη διευκόλυνση του χρήστη – επισκέπτη και οι Άγγελοι της Χαράς δε φέρουν καμία ευθύνη για την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών, το εν γένει περιεχόμενο, καθώς και τους όρους της χρήσης και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων αυτών των δικτυακών τόπων. 

Η παράθεση του περιεχομένου, που δεν ανήκει στους Αγγέλους της Χαράς και των δεσμών άλλων δικτυακών τόπων δεν συνεπάγεται ότι οι Άγγελοι της Χαράς έχουν ελέγξει, εγκρίνει ή αποδεχθεί το παρατιθέμενο περιεχόμενο ή τους δικτυακούς τόπους, το περιεχόμενο αυτών και τους όρους χρήσης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων αυτών. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο επισκέπτης - χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη χρήση οποιουδήποτε συνδέσμου οδηγεί εκτός του δικτυακού τόπου των Αγγέλων της Χαράς.   

 

Τροποποίηση του δικτυακού τόπου

Ο δικτυακός τόπος ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να τροποποιείται ως προς την εμφάνιση, το περιεχόμενο και τις παρεχόμενες σε αυτόν πληροφορίες, ούτως ώστε να βελτιώνεται και να εξελίσσεται.

Οι Άγγελοι της Χαράς διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές, που διέπουν την πρόσβαση και τη χρήση αυτού, να προσθέτουν, να καταργούν στοιχεία ή λειτουργίες του, να αναστέλλουν ή και να διακόπτουν υπηρεσίες, που παρέχονται οποτεδήποτε το θεωρήσουν απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Τελικές διατάξεις  

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται, όπου αυτό είναι απαραίτητο, από το ελληνικό, διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Οι Άγγελοι της Χαράς μπορεί να τροποποιούν τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώνουμε σχετικά και θα τροποποιήσουμε την ημερομηνία ενημέρωσης τους, η οποία αναγράφεται στο τέλος αυτών.

Σε περίπτωση που κάποιος όρος κριθεί αντίθετος προς την ισχύουσα νομοθεσία και ως εκ τούτου άκυρος ή ακυρώσιμος, αυτός παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς να επηρεάζεται η ισχύς των λοιπών όρων.

 

Οποιαδήποτε παράλειψη άσκησης συγκεκριμένου δικαιώματος από τους Αγγέλους της Χαράς δεν συνιστά ούτε δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.

Σε περίπτωση, που δημιουργηθεί οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ των Αγγέλων της Χαράς και επισκεπτών - χρηστών του δικτυακού τόπου θα καταβληθεί προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά και με βάση την αρχή της καλής πίστης. Σε περίπτωση, που αυτή η προσπάθεια αποβεί άκαρπη αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Τελευταία ενημέρωση: Ιούλιος 2018