ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Αγαπητοί « Άγγελοι»,  
Οι μικροί μαθητές και το προσωπικό του Σχολείου μας αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υπέροχη, μοναδική παράσταση που μας δώσατε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις 26/3/2018. Μας διδάξατε με πολύ γλυκό, τρυφερό, αστείο, διασκεδαστικό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε, να προσφέρουμε, να συνεργαζόμαστε, να τολμάμε. Η παράσταση σας ήταν άρτια προετοιμασμένη από κάθε άποψη, τόσο από την δραματοποίηση, την ερμηνεία των ηθοποιών, την μουσική επένδυση όσο και από την εμψύχωση και τη διαδραστικότητα. Οι μαθητές μας, όσο σοβαρά, κινητικά και νοητικά προβλήματα κι αν αντιμετωπίζουν, συμμετείχαν αυθόρμητα, χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν, διασκέδασαν με την καρδιά τους.
Πρέπει να επισημάνουμε ιδιαίτερα ότι εντυπωσιαστήκαμε από  την ευαισθησία και την πολύ ζεστή και έμπειρη προσέγγιση που επιδείξατε στα παιδιά μας. Ελπίζουμε να είμασταν καλοί οικοδεσπότες για εσάς, δυνατοί στο χειροκρότημα  και να μας επισκεφθείτε εκ νέου στο μέλλον με κάποια καινούργια παράσταση. 
Καλό Πάσχα σε όλους σας!!!

Η Διευθύντρια του Σχολείου,
Παρασκευή Καραντώνη

 

 

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά εσάς προσωπικά αλλά και ξεχωριστά έναν έναν τους συντελεστές αυτού του υπέροχου προγράμματος.
Πέρασε μια περίοδος δημιουργικής απασχόλησης με τα κορίτσια μας και τελείωσε με τον πιο πανηγυρικό και ευφάνταστο τρόπο. Μέσα από εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, τους δωρίσατε το μαγικό κλειδί της αγάπης που ανοίγει τα παράθυρα προς την Χαρά, την Φαντασία, την Ελπίδα, την Δημιουργικότητα. Τους εμπνεύσατε και τους δείξατε πώς να αντιμετωπίζουν με επιτυχία αρνητικά συναισθήματα όπως τον φόβο ή την λύπη.
Η βοήθειά σας είναι για εμάς πολύτιμη και η έμπρακτη συμπαράστασή σας, μας δίνει την ελπίδα ότι στις δύσκολες ημέρες που περνά το Ίδρυμα λόγω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα και της βαρύτατης φορολογίας που του επιβλήθηκε, θα πορευτεί έχοντας δίπλα τους αληθινούς φίλους που αναγνωρίζουν το μεγάλο κοινωνικό του έργο.
Σας εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους σας και ελπίζω η αγάπη σας για το Χατζηκυριάκειο να συνεχιστεί αμείωτη και στο μέλλον.

 

 

 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την όμορφη παράσταση που είχατε την καλοσύνη να μας προσφέρετε την Τετάρτη 15 Ιουλίου για τα παιδιά της Εταιρίας μας.
Φίλοι σαν κι εσάς ήταν πάντα το κυριότερο στήριγμά μας, γιατί εσείς μας δίνετε την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο πιο ανθρώπινο για τα παιδιά με αναπηρίες του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και ελπίζουμε σε μία μελλοντική συνεργασία.

 

 

 

ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΥΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

...Παράλληλα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την κοινωνική αυτή προσφορά σας και να ευχηθώ τέτοιες πρωτοβουλίες να δώσουν πραγματική και ουσιαστική ανακούφιση στους συνανθρώπους μας και ειδικά στους νέους μας, που βιώνουν δοκιμασίες στην πιο ευαίσθητη ηλικία της ζωής τους.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

Με τη θεατρική ομάδα "Οι Άγγελοι της Χαράς" συνεργαζόμαστε από 01-09-2011 έως και σήμερα καθώς εθελοντικά πραγματοποιεί παραστάσεις για τα νοσηλευόμενα παιδιά κάθε Πέμπτη και ώρα 17.30 (διάρκειας 30 λεπτών) με την σύμπραξη δύο ηθοποιών στα Νοσηλευτικά Τμήματα.

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά σας να ψάλετε τα κάλαντα και να προσφέρετε δώρα στο παιδιά που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο δίνοντάς τους χαρά και ελπίδα, τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ  " ΠΑΝ. & ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ " Ν.Π.Δ.Δ.

Βεβαιώνεται ότι από τον Απρίλιο 2011 έως σήμερα δόθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου μας εβδομαδιαίως δωρεάν παραστάσεις, στα σαλόνια και τους θαλάμους των μικρών ασθενών, των θεατρικών έργων "Μπελάδες στην Παραμυθοχώρα" και "Οι Νότες βράχνιασαν", από την ανωτέρω καλλιτεχνική εμψυχωτική ομάδα.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Εκ μέρους της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και της Κοινωνικής Υπηρεσίας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που χαρίζετε χαρά, γέλιο στους μικρούς μας ασθενείς και τους γονείς τους με τις παραστάσεις και τις μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιείτε κάθε 15 ημέρες ανελλιπώς όλο το έτος.

Σας συγχαίρουμε γιατί σε μια εποχή που δεν προάγει την αλληλεγγύη, εσείς αφιερώνετε τον ελέυθερο χρόνο σας σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού προσφέροντας αγάπη και διασκέδαση.