Οι σύμβουλοί μας

H διεπιστημονική μας ομάδα

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΑΣ

H ομάδα των «Αγγέλων» πλαισιώνεται από επιστήμονες συμβούλους, με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την ουσιαστική καθοδήγηση, σύμφωνα με τη δράση και τον πληθυσμό στον οποίο απευθύνεται.

ΒΕΤΑ ΓΑΚΟΥ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ/ΟΜΑΔΑΣ  

H Βέτα Γάκου είναι Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και Ψυχοθεραπεύτρια Ομάδας. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ) και μέλος του ΔΣ της ΕΠΕΑΣ επί σειρά ετών. Είναι τακτικό μέλος στην Αμερικάνικη Εταιρία Θεραπείας Ομάδας (AGPA) και της Διεθνούς Εταιρίας Θεραπείας Οικογένειας (IFTA). Σπούδασε Θεραπευτική Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο Freiburg της Ελβετίας καθώς και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης. Στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου –ΑΚΜΑ– στη συστημική προσέγγιση, στη θεραπεία οικογένειας και στη θεραπεία ομάδας. Εντάχθηκε στην επιστημονική ομάδα του ΑΚΜΑ και ως βασικός συνεργάτης συμμετείχε στον συντονισμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, καθώς και στην εκπαίδευση του επιστημονικού προσωπικού του ΚΕΘΕΑ Λάρισας. Έχει αναλάβει την Ομάδα Συναισθηματικής Υποστήριξης των εργαζομένων στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Άγγελοι της Χαράς». ​

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΚΚΟΣ
ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  

Ο Αλέξης Κόκκος σπούδασε Νομικά και Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου όπου διετέλεσε Κοσμήτωρ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Διευθυντής Σπουδών του ομώνυμου μεταπτυχιακού προγράμματος. Ίδρυσε την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων (2004), της οποίας είναι Πρόεδρος. Η Ένωση έχει αναπτύξει δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό Εκπαίδευση Ενηλίκων. Υπήρξε Επιστημονικός Υπεύθυνος του εθνικού προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών και συν-συντονιστής του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών. Είναι δημιουργός της μεθόδου «Μετασχηματίζουσα Μάθηση μέσα από την Αισθητική Εμπειρία», που έχει εφαρμοστεί σε χιλιάδες σχολεία και οργανισμούς στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Έγραψε 12 βιβλία και 68 άρθρα για την εκπαίδευση ενηλίκων, τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση και την τέχνη στην εκπαίδευση. Του απονεμήθηκε ο τίτλος μέλους του International Adult and Continuing Education Hall of Fame, καθώς και τιμητική διάκριση για την Υποδειγματική Ηγεσία και Προσφορά του στη Διεθνή Κοινότητα Μετασχηματίζουσας Μάθησης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  

 ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ANELIXIS CONSULTING  

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος είναι Σύμβουλος Επαγγελματικής και Εταιρικής Ανάπτυξης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Kingston University UK (DMS, MBA) και Συμβουλευτική Ψυχολογία στο American Liberty University (B.Sc.). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει υλοποιήσει έναν σημαντικό αριθμό βιωματικών σεμιναρίων για τη βελτίωση Προσωπικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι αποκλειστικός partner και εκπρόσωπος στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CADIC με στόχο την ανάπτυξη Πνευματικού Κεφαλαίου στον επιχειρηματικό κλάδο και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Υπουργείο Παιδείας (Μητρώο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε), της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε) και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π).

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.