«Αγαπημένοι μου Άγγελοι της Χαράς…»

Με ένα συγκινητικό γράμμα προς στους «Αγγέλους της Χαράς» η Μιχαέλα Σωτηριάδη, εθελόντρια εμψυχώτρια σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων εκφράζει τον θαυμασμό και τη συγκίνησή της για την εμπειρία της μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο πεδίο των «Αγγέλων της Χαράς». Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των «Αγγέλων της Χαράς» είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και δίνει τη δυνατότητα, τόσο σε καλλιτέχνες, όσο και ιδιώτες να προσφέρουν την τέχνη ή τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που βιώνουν τον φυσικό ή ψυχικό πόνο. 

 

21.06.2019
 

Αγαπημένοι μου Άγγελοι της Χαράς,

 Καθώς κλείνει αυτός ο όμορφος κύκλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά που μας δώσατε την ευκαιρία να ρίξουμε ένα βλέμμα στον δοτικό, ανθρώπινο, ευαίσθητο, γεμάτο αγάπη κόσμο που χτίζετε μέσα από το έργο σας. Να ξέρετε πως η θέα αυτού του κόσμου θα συντροφεύει κάθε σκέψη μου και θα αποτελεί πάντα κίνητρο αλλά και στόχο στη ζωή μου.

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους κι έναν έναν ξεχωριστά. Είστε άνθρωποι φωτεινοί, καθαροί, με σπάνια ομορφιά ψυχής. Κοντά σας από την πρώτη στιγμή ένιωσα ζεστασιά και ασφάλεια, βίωσα στιγμές συγκίνησης αλλά και χαράς, ένιωσα ελεύθερη να προσφέρω ό,τι έχω μέσα μου χωρίς αναστολές.

Είστε μία έμπρακτη απόδειξη του ότι ο καθένας μας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή ενός ανθρώπου και με μια τέτοια αλυσιδωτή αντίδραση να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος. Είστε πράγματι «Άγγελοι της Χαράς». Ήταν μεγάλη μου τιμή και απερίγραπτη χαρά που βρέθηκα κοντά σας.

 

Με αγάπη,

Μιχαέλα Σωτηριάδη

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.