Γίνε «Άγγελος της Χαράς» με τη La Vache Qui Rit!

Γίνε «Άγγελος της Χαράς» με τη La Vache Qui Rit!
5 Μάι 2020

Ακόμα περισσότερες ηλεκτρονικές δράσεις και ζεστά, υπέροχα χαμόγελα, μέσα από τη συνέργεια των «Αγγέλων της Χαράς» με τo La Vache Qui Rit Greece! Μαζί, δίνουμε χαρά σε Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας και Νοσοκομεία Παίδων, σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και σε φορείς ΑμεΑ!

 

«Είμαστε εδώ μαζί σου» και ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό του @LaVacheQuiRit που θα σου προσφέρει υπέροχα δώρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φέτος, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου με έναν αληθινό τρόπο! Το La Vache Qui Rit στηρίζει την εμψυχωτική ομάδα “Άγγελοι της Χαράς”, για να συνεχίσουν να χαρίζουν χαμόγελα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες! Μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας, για να μάθεις πώς μπορείς και εσύ με μια απλή κίνηση να γίνεις μέρος αυτής της ξεχωριστής ενέργειας! #GineAggelosXaras #LaVacheQuiRitGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LaVacheQuiRitgr (@lavachequirit_gr) στις 1 Μάι, 2020 στις 8:00 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και #GineAggelosXaras! Πώς; Κάν'το όπως η @vickystavropoulouofficial και η @danai_barka 1. Βγάλε selfie 2. Ανέβασε σε insta story 3. Πρόσθεσε sticker με φωτοστέφανο, φτερά ή αγγελάκι για να μεταμορφωθείς σε «angel» ➡️ (στην αναζήτησή γράφεις angel halo) 4. Βάλε #GineAggelosXaras και @lavachequiritgr ? Αυτό ήταν! Έτσι, στηρίζεις μαζί μας την εμψυχωτική ομάδα «Άγγελοι της Χαράς», για να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και μπαίνεις στην κλήρωση για μοναδικά δώρα #LaVacheQuiRit !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LaVacheQuiRitgr (@lavachequirit_gr) στις 4 Μάι, 2020 στις 6:58 πμ PDT