Οι «Άγγελοι» τιμούνται για την κοινωνική τους προσφορά στα ΑμεΑ

 

 Το έργο των «Αγγέλων της Χαράς» κοντά στα άτομα με αναπηρίες τίμησε η Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε στις 11 Μαΐου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου. Η ημερίδα είχε θέμα «Τα αόρατα συμπτώματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης (30 Μαΐου).

Από το 2016 οι «Άγγελοι της Χαράς» εφαρμό­ζουμε πολύμηνα εξειδικευμένα καλλιτεχνικά προγράμ­ματα σε Φορείς Ειδικής Αγωγής. Ειδικά εκπαιδευμένοι καλλιτέχνες και εξειδικευμένοι επιστήμονες προσεγγίζουμε τα άτομα με αναπηρίες με γνώση και επιστη­μονική κατάρτιση προσφέροντάς τους την ελευθερία να εκφραστούν μέσω των τεχνών, να χτίσουν σχέσεις εμπι­στοσύνης και να ξεφύγουν από την «απομόνωση».

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας  εδώ

 

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου των «Αγγέλων της Χαράς», κας Ειρήνης Λεμού-Στούρτζα:

«Καλησπέρα στον Βόλο!

Συγχαίρω την εξαιρετική πρωτοβουλία σας για τη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής ημερίδας με θέμα «Τα Αόρατα Συμπτώματα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης».

Ευχαριστώ θερμότατα τον Σύλλογο «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας» και ιδιαιτέρως την κυρία Άρτεμιν Ζαβαλίγκου, που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε στα γραφεία μας στην Αθήνα τον περασμένο μήνα, για την πρόσκληση και τη βράβευση του έργου μας.

Eίναι μεγάλη τιμή για εμάς.

Και πάλι συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο σας, θέλουμε να ξέρετε ότι θα χαρούμε να συνεργαστούμε μελλοντικά.

Με εκτίμηση και θερμούς χαιρετισμούς,

 

Η Πρόεδρος των «Αγγέλων της Χαράς»

Ειρήνη Λεμού-Στούρτζα»

 

 

Photo Gallery

[folder_gallery]Vravefsi-Volos-2019[/folder_gallery]

 

Leave a comment

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.