Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο Διαδικτυακός Τόπος www.angelsofjoy.gr (ο “ιστότοπος”) από τον οποίο έχετε πρόσβαση στους παρόντες Όρους Χρήσης (“Όροι”) έχει δημιουργηθεί από τους Άγγελους της Χαράς, και διατηρείται, λειτουργεί και ανήκει στους Άγγελους της Χαράς Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία(εφεξής «η Εταιρεία», «οι Άγγελοι», «εμείς» και «εμάς», «μας») που έχει συσταθεί σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας με έδρα Μιχαλακοπούλου 125, Αθήνα 11527, και ΑΦΜ 997168201,ΔΟΥ ΙΒ ΑΘΗΝΩΝ.

Η ΑΜΚΕ « Άγγελοι της Χαράς» ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα και στοχεύει στο να απαλύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων, που βιώνουν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή τους.

Αποτελείται, κυρίως, από ειδικά εκπαιδευμένους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές, ζωγράφους κ.α.), που έχουν ως όραμά τους να μοιράζουν χαμόγελα σε εκείνους, που το έχουν περισσότερο ανάγκη, βοηθώντας τους να ανοίξουν ένα παράθυρο στην Ελπίδα.

Από το 2011, οι Άγγελοι της Χαράς επισκέπτονται σε εβδομαδιαία βάση τα Νοσοκομεία Παίδων  (Αγλαΐα Κυριακού, Αγία Σοφία), και από το 2014 το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης καθώς και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ. Παράλληλα, από το 2014, ενέταξαν στο πρόγραμμά τους επισκέψεις σε  Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και από το 2016, ξεκίνησαν την εφαρμογή πολύμηνων καλλιτεχνικών προγραμμάτων σε  Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας και Ειδικής Αγωγής.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 125, Αθήνα 11527, στο τηλέφωνο 215 5257 111 και μέσω e-mail στο info@angelsofjoy.gr

Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Η Εταιρεία δημιούργησε τον Διαδικτυακό Τόπο www.angelsofjoy.gr  και κάθε πληροφορία ή στοιχείο που εμπεριέχεται σε αυτόν, εφεξής «το Υλικό», έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση του έργου της.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται με την Εταιρεία προβαίνοντας σε χορηγία (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης” ή/και “χρήστης”) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο και χρήση αυτού (συμπεριλαμβανομένης και της απλής πλοήγησης σε αυτόν), δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από το χρήστη των Όρων Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η χρήση συγκεκριμένων σελίδων ή υπηρεσιών στο πλαίσιο αυτού του Διαδικτυακού Τόπου μπορεί να υπόκειται σε επιπρόσθετους όρους και προϋποθέσεις

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση στους χρήστες/πελάτες. Στους Όρους Χρήσης θα αναφέρεται η τελευταία ημερομηνία ενημέρωσής τους.Η συνέχιση της χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου από το χρήστη και μετά από τέτοια ανακοίνωση συνιστά αποδοχή των μεταβολών αυτών. Η χρήση του Διαδικτυακού Τόπου υπόκειται στους Όρους Χρήσης που ισχύουν τη στιγμή που γίνεται η χρήση. Ο χρήστης θα πρέπει περιοδικά να ελέγχει τους Όρους Χρήσης, ώστε να ενημερώνεται για το περιεχόμενό τους και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ενημέρωσή του αυτή.

Χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους

Με την αποδοχή των Όρων Χρήσης ο Χρήστης δηλώνει ότι είναι ενήλικος άνω των 18 ετών ή, εάν είναι κάτω των 18 ετών, ότι έχει λάβει την απαραίτητη συναίνεση από τον έχοντα/τους έχοντες τη γονική μέριμνα αυτού και ότι θα παράσχει τα στοιχεία αυτού/αυτών, εφόσον του ζητηθεί κάτι τέτοιο. Οι έχοντες τη γονική μέριμνα ανηλίκων οφείλουν να προστατεύουν αυτούς από πρόσβαση σε περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενηλίκους και ευθύνονται αποκλειστικά σε αντίθετη περίπτωση.

Ευθύνη της Εταιρείας για το περιεχόμενο

Ο Διαδικτυακός Τόπος χρησιμοποιείται «ως έχει», υποκείμενος σε τροποποιήσεις εκ μέρους της Εταιρεία, χωρίς τη δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων από τον χρήστη.

HΕταιρεία με κάθε τρόπο προσπαθεί να καθιστά τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου ασφαλή και να παρέχει μέσω αυτού πλήρεις και επίκαιρες πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση όμως οι χρήστες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι δεδομένης των τεχνικών αναγκών του διαδικτύου, η Εταιρεία ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ενημερώνει άμεσα το σύνολο του περιεχομένου και την ασφάλειας των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ME ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ. Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ, ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΗΘΙΚΗ, ΘΕΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ Ή ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Ή ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΙΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.

Προσβλητικό περιεχόμενο

Εάν ο χρήστης θεωρεί ότι το Υλικό ή τμήμα αυτού προσβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματά του ή δικαιώματα τρίτων μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διεύθυνση info@angelsofjoy.gr προσδιορίζοντας επακριβώς το Υλικό ή το τμήμα του Υλικού που θεωρεί προσβλητικό και τους λόγους που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του.

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων

Για την προστασία απορρήτου και τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων, πατήστε εδώ

Πολιτική Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Για την Πολιτική Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας, πατήστε εδώ

Διαθεσιμότητα, ασφάλεια και ομαλή λειτουργία

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του Διαδικτυακού Τόπου. Οι χρήστες, ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι το διαδίκτυο είναι ένα μη ασφαλές μέσο και ότι η διαθεσιμότητα των διαδικτυακών τόπων μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό των χρηστών, από άλλα δίκτυα επικοινωνιών, από τις υπηρεσίες παροχής σύνδεσης στο διαδίκτυο, το μεγάλο αριθμό ατόμων που προσπαθούν να κάνουν χρήση του Διαδικτυακού Τόπου ταυτόχρονα ή από άλλες αιτίες. Για τους λόγους αυτούς οι χρήστες συμφωνούν ότι η Εταιρεία δε θα φέρει καμία ευθύνη για τη διακοπή λειτουργίας ή τη μη ομαλή λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου.

Οι χρήστες συμφωνούν και αποδέχονται ότι η Εταιρεία μπορεί να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία του συνόλου ή τμήματος του Διαδικτυακού Τόπου με ή/και χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης του Διαδικτυακού Τόπου. Για το λόγο αυτό η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε είδους ζημία οφειλόμενη στη διακοπή λειτουργίας ή στη μη ομαλή λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου ή την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σε αυτόν, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, τη μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή την απώλεια του περιεχομένου του ή την ύπαρξη κάθε είδους λαθών. Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι ο Διαδικτυακός Τόπος θα είναι συμβατός με τον υπολογιστή, το υλικό και το λογισμικό του κάθε χρήστη.

Υποχρεώσεις των χρηστών

Οι χρήστες αποδέχονται και συμφωνούν ότι θα κάνουν σύννομη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου. Οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεσμεύονται ότι με τη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου:

-δε θα ενεργούν κατά τρόπο που να εμποδίζει ή/ και να καθιστά αδύνατη την ομαλή ή/ και σύννομη χρήση του Διαδικτυακού Τόπου και των άλλων συνδεδεμένων με αυτόν διαδικτυακών τόπων από άλλους χρήστες

-θα ενημερώσουν τη Εταιρεία αμέσως μόλις αντιληφθούν τυχόν παράνομη ή απαγορευμένη χρήση της παρούσας Διαδικτυακό Τόπο από τρίτους

Ρητώς διευκρινίζεται ότι απαγορεύεται η χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου για διαφήμιση ή για προσφορές από το χρήστη.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε στοιχείου του Υλικού εκτός από αυτήν που προβλέπεται από τους παρόντες όρους χρήσης, χωρίς την έγγραφη άδεια της Εταιρεία. Σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης, η Εταιρεία θα κάνει πλήρη χρήση των ένδικων μέσων που του παρέχονται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της ποινικής δίωξης.

Παραβίαση των όρων χρήσης και επιπρόσθετες πολιτικές

Σε κάθε περίπτωση παραβίασης των παρόντων Όρων χρήσης, οι χρήστες θα υποχρεούνται σε αποζημίωση για κάθε θετική ή/και αποθετική ζημία της Εταιρείας. Η μη ενάσκηση από την Εταιρεία των δικαιωμάτων του που απορρέουν από τους παρόντες Όρους Χρήσης δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.

Ρητά η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να επιβλέπει την εφαρμογή των παρόντων κανόνων κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να επιδιώκει κάθε διαθέσιμη με βάση τον νόμο και την έννοια του δικαίου μορφή νομικής προστασίας για παραβιάσεις των παρόντων Όρων Χρήσης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος φραγής της πρόσβασης προς αυτόν τον δικτυακό τόπο από μία συγκεκριμένη διεύθυνση στο Διαδίκτυο.

Λήξη

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να καταγγείλει αζημίως και χωρίς καμία περαιτέρω ευθύνη την συμφωνία που συνάπτει δυνάμει του παρόντος με τον κάθε χρήστη αμέσως και χωρίς προειδοποίηση, εάν ο χρήστης παραβιάσει τους Όρους Χρήσης ή μέρος αυτών ή αν αδυνατεί να επιβεβαιώσει πληροφορίες που της παρέσχε ο χρήστης στα πλαίσια χρήσης του Διαδικτυακού Τόπου.

Διεθνής πρόσβαση Γεωγραφική Περιοχή

Η πρόσβαση στον Διαδικτυακό Τόπο είναι δυνατή από όλο τον κόσμο. Η Εταιρεία υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο. Με την επιφύλαξη των οριζομένων στους παρόντες όρους σχετικά με την ευθύνη της Εταιρεία για το περιεχόμενο του Διαδικτυακού Τόπου, η Εταιρεία δεν εγγυάται και δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το εάν ο Διαδικτυακός Τόπος, το Υλικό, τα προϊόντα και ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτόν είναι νόμιμα σε χώρες εκτός Ελλάδας. Εάν ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο Διαδικτυακό Τόπο από τοποθεσία εκτός Ελλάδας, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη συμμόρφωσή του με τους τοπικούς νόμους.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιοσδήποτε εκ των ως άνω όρων κριθεί ότι είναι αντίθετος με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί άκυρος παύει να ισχύει χωρίς να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.  Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών.

Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το www.angelsofjoy.gr οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στo info@angelsofjoy.gr ή στην υπεύθυνο επικοινωνίας της Εταιρείας κα Μιχαέλα Κωνσταντέλλου στο τηλ. 2155257111.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.