«Παραμυθοχώρα ΙΙ: Η Συνταγή του Μαζί» 

«Παραμυθοχώρα ΙΙ: Η Συνταγή του Μαζί» 
3 Νοέ 2023

Στον κόσμο των ανθρώπων συμβαίνουν παράξενα πράγματα! Τα παιδιά δεν παίζουν πια μαζί, δεν βγαίνουν στον ήλιο, δεν χαίρονται. Είναι διαρκώς στα κινητά τους, στις οθόνες, στους υπολογιστές, και τρώνε ανθυγιεινά! 

Στην Παραμυθοχώρα επικρατεί μεγάλη αναστάτωση… Ποιος θα τα βοηθήσει; Μα όποιος μάγειρας ή μαγείρισσα καταφέρει να φτιάξει τη μαγική Συνταγή του Μαζί! Η μαγείρισσα Φλώρα κρατά τη μισή συνταγή και θα ταξιδέψει ως τη μακρινή Ανατολή για να βρει την άλλη μισή. Εκεί θα συναντήσει τον μάγειρα Μουσλί και θα μπει σε νέες περιπέτειες. 

Η Μάγισσα Ανακατωσούρα παραμονεύει για να τους χαλάσει τα σχέδια. Θα καταφέρουν άραγε οι δύο μας ήρωες να γλιτώσουν από το πνεύμα της σπηλιάς του Αλή Μπαμπά και να φτιάξουν μαζί με τα παιδιά την ωραιότερη συνταγή που θα ενώσει τη Δύση με την Ανατολή; Μόνο τότε θα ανακαλύψουμε και πάλι το νόημα της συνεργασίας, της συνύπαρξης, της διαφορετικότητας και της αγάπης. 

Συγγραφική ομάδα: Κλαίρη Προκοπίου, Δήμητρα Γκλιάτη, Νίκη Τουμπακάρη. 

Σκηνοθεσία: Δήμητρα Γκλιάτη 

Μουσική σύνθεση: Μιχάλης Στεφανίδης 

Χορογραφίες: Ανθή Θεοφιλίδη 

Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα 

Μουσική εκτέλεση: Ορέστης Τσιχλάκης συνδυαστικά με Δημήτρη Μπακόπουλο. 

Ηθοποιοί: Ερμιόνη Δόβα, Λάμπρος Παπαγεωργίου. 

 

Οι «Άγγελοι της Χαράς» παρουσιάζουν το δεύτερο μέρος της μαγικής τριλογίας «Παραμυθοχώρα: Η Συνταγή του Μαζί». 

 

*Η παράσταση παρουσιάζεται στα Νοσοκομεία Παίδων Αθήνας, σε Φορείς Παιδικής Προστασίας και ΑΜΕΑ. 

Επιπλέον παρουσιάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2023 (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας) στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με τη στήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου όπου προσκλήθηκαν παιδιά ειδικής και τυπικής εκπαίδευσης του δήμου.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.