Ψηφιακές Δράσεις

Περισσότερα

Ψηφιακές Δράσεις

Από τη στιγμή της ίδρυσής τους, οι «Άγγελοι της Χαράς» έχουν ως λόγο ύπαρξης τη φυσική παρουσία και τη σύνδεση με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και το χαμόγελο. Στις αρχές του 2020 όμως, η πραγματικότητα όλων ανατράπηκε και η πανδημία του Covid-19 έκανε ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να προσαρμοστούμε σε άλλους τρόπους επαφής και επικοινωνίας. Έχοντας την εμπειρία από τις δυσκολίες της πρώτης περιόδου, την άνοιξη του ίδιου χρόνου και με πίστη στον τρόπο που προσεγγίζουμε τη δουλειά μας –το τρίπτυχο τέχνη, εκπαίδευση, θεραπεία– περάσαμε στις ψηφιακές μας δράσεις.

Είναι αληθινή πρόκληση το να μπορέσουμε να αποδώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με παιδιά, ηλικιωμένους και ανθρώπους με αναπηρία δίχως πραγματική ανθρώπινη επαφή. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν και γνωρίζουμε ότι η ζωντανή μας διάδραση και επικοινωνία δε μπορεί να υποκατασταθεί με απομακρυσμένες δράσεις. Παρ’ όλα αυτά, μέσω των ψηφιακών προγραμμάτων οι «Άγγελοι» επιδιώκουν να μη χαθεί η ποιότητα της σχέσης με τους ωφελούμενους.

Όπου η παρουσία μας είναι αδύνατη, για την προστασία όλων και για να εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι «Άγγελοι» θα προσφέρουν τις δράσεις και τα προγράμματα που ετοιμάζουν για κάθε πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τις απαραίτητες τεχνολογικές λύσεις. Είτε μαγνητοσκοπώντας παραστάσεις και δρώμενα είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω ζωντανής διαδικτυακής συνάντησης, θα είμαστε πάντοτε δίπλα στους ωφελούμενούς μας.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.