Προσαρμοσμένες θεατρικές παραστάσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσαρμοσμένες θεατρικές παραστάσεις
Οι «Άγγελοι της Χαράς», γνωρίζοντας πως η πρόσβαση σε καλλιτεχνικά δρώμενα για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δεδομένη, πραγματοποιούν τις θεατρικές παραστάσεις τους σε φορείς Άτομα με Αναπηρία. Δίνουν έτσι τη δυνατότητα στους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τη χαρά της τέχνης.

Οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις των «Αγγέλων της Χαράς» για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και άτομα με αναπηρία είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε πληθυσμού (π.χ. αυτισμός, κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης). Κάθε παράσταση περιλαμβάνει σκηνές όπου οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες καλούνται να αλληλεπιδράσουν με τους/τις ηθοποιούς και γίνονται μέρος του καλλιτεχνικού βιώματος, ανακαλύπτοντας τις αξίες του έργου.

Όλα τα έργα γράφονται από τη συγγραφική ομάδα των «Αγγέλων της Χαράς» και βασίζονται σε ανθρωπιστικές και παιδαγωγικές αξίες όπως αυτές της αγάπης, της φιλίας, της αλληλεγγύης, του σεβασμού κλπ. Η μουσική, βασικό στοιχείο του έργου, είναι πρωτότυπη σύνθεση από τους καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες των «Αγγέλων της Χαράς», ειδικά δημιουργημένη για το εκάστοτε έργο.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.