Άγγελος της Χαράς Είσαι και Εσύ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπαίδευση προσωπικού
Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κάθε εργαζόμενος που καθημερινά έρχεται σε επαφή με τη μοναξιά, την ασθένεια και τον ανθρώπινο πόνο, ξεκινήσαμε την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος «Άγγελος της Χαράς Είσαι και Εσύ».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον χώρο της υγείας και της πρόνοιας, όπου έχουμε διακρίνει τόσο την ανάγκη για στήριξη του προσωπικού όσο και τη διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση του επιπέδου λειτουργίας τους. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε κάθε εργασιακό περιβάλλον που χρειάζεται βελτίωση της επικοινωνίας και του κλίματος συνεργασίας.

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει, όχι μόνο την ανταλλαγή ιδεών, πληροφοριών και βιωμάτων, αλλά και την επαφή με:

νέα εργαλεία και τρόπους επικοινωνίας
τεχνικές που στοχεύουν να ενισχύουν τα ψυχικά αποθέματα των εργαζομένων
βιωματικές εμπειρίες που βελτιώνουν την ποιότητα στο εργασιακό περιβάλλον
τις τέχνες και τη δημιουργική έκφραση
τις μεθόδους ψυχικής αποφόρτισης
Το πρόγραμμα «Άγγελος της Χαράς είσαι και εσύ» πραγματοποιείται με τη συνειδητή συμμετοχή του προσωπικού και την ενεργή υποστήριξη των φορέων (Εκπρόσωπος Δ.Σ, Διευθυντής και Προϊστάμενος), ενώ σε αυτό εφαρμόζονται οι επιστημονικές αρχές της Εκπαίδευσης Ενηλίκων σε συνδυασμό με διαφορετικά πεδία των Τεχνών και της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τους επιστημονικούς συμβούλους, Αλέξη Κόκκο (Ομότιμο Καθηγητή Εκπαίδευσης Ενηλίκων) και Τάκη Αθανασόπουλο (Σύμβουλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων) και σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Search

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.