Οπτικοακουστικές Παραγωγές

Οπτικοακουστικές Παραγωγές
11 Απρ 2024
Οι οπτικοακουστικές μας παραγωγές συνδυάζουν καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες με ευφάνταστους και διαδραστικούς τρόπους  προσκαλώντας τα παιδιά να μπουν σε μαγικούς κόσμους, να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν, να δημιουργήσουν και να πάρουν πρωτοβουλίες.
Τα βίντεο είναι διαδραστικά και έχουν σκοπό την ενδυνάμωση των παιδιών και την ανάπτυξη νέων ταλέντων. Ειδικότεροι στόχοι ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία και τη διάρκεια του προγράμματος (ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, καλλιέργεια της φαντασίας, ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων, οικολογική ευαισθητοποίηση και ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης).
Για την καλύτερη και ουσιαστική αξιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού οι «Άγγελοι της Χαράς» εκπαιδεύουν τους παιδαγωγούς στις δομές ως «εμψυχωτές ψηφιακών δράσεων», ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εφαρμόσουν τις θεατρικές, εικαστικές, και παιδαγωγικές δραστηριότητες.
Οι οπτικοακουστικές παραγωγές ξεκίνησαν για να καλύψουν την ανάγκη για επαφή το 2019, κατά την διάρκεια της πανδημίας, συνεχίζουν όμως να μας ενώνουν με περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Οπτικοακουστικές Παραγωγές:

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.